Katso selaimessa »
 
 
 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/uutikirje-banneri-3.png 
 
 
 


7 / 2021

✔ Elinvoimakatsaus
✔ Valmiuksia kilpailutusrenkaisiin - Aamukahvit 9.4.
✔ ELVIn kuulumiset
✔ Kaikki Koronasta -koonti työnantajille ja yrittäjille

 
 
 
 


Elinvoimakatsaus

 
 
 
 
Työttömyysaste ei ole Forssan seudulla niin heikko kuin valtakunnalliset trendit varoittelivat ja antoivat ymmärtää. Tämä johtuu osittain siitä, että Forssan seudulla työpaikkoja on valtakunnalliseen tasoon nähden suhteessa enemmän jalostuksessa (36,1%) kuin palvelualoilla (60,9%). Valtakunnalliset vertailuluvut ovat jalostuksessa 21,1% ja palvelualoilla 74,8%. Lomautukset ovat kohdistuneet eniten palvelualoille, jolloin lomautusten määrä on suhteessa pienempi Forssan seudulla.


 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/forssan-seudun-elinvoimakatsaus-helmikuu-2021.png
Klikkaa kuvaa niin pääset tarkastelemaan sitä suurempana.
 
 
 
 


Valmiuksia hankintarenkaisiin

 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/aamukahvit-banneri.jpg 
 
 
 
Seuraavien aamukahvien aiheena on seudullinen hankintarengas, dy-naaminen hankintajärjestelmä (DPS) ja seuturuokapilotti.

Dynaaminen hankintajärjestelmä on sähköinen hankintamenettely yleisesti saatavilla oleville han-kinnoille. Hankintamenettely on kestonsa ajan avoin kaikille sovel-tuvuusehdot täyttäville toimittajille.
  ../client/yrittajat/userfiles/original/aamukahvikuva-uutiskirje.png 
 
 
 
Tule mukaan oppimaan lisää julkisista hankinnoista, vaikka et itse lähtisi mukaan tai toimit muualla kuin Forssan seudulla. Seuturuokapilotissa käytettävän dynaamisen hankintajärjestelmän tavoitteita ja mahdollisuuksia esittelee ProAgrian Satu Nurmi.
Tapahtuman tiedot ja liittymislinkin löydät myös Fykin nettisivuilta ja Forssan yrittäjien Facebook- ja Linkedin-sivuilta.
 
 
 
 


ELVI -hankkeen kuulumiset

 
 
 
 
ELVI -hanke eli Forssan seutukunnan yrittäjälähtöinen elinvoiman kehittäminen. Puhutaanko vaan ELVIstä, jooko?

Nimi ei onneksi hanketta pahenna. Ja oikeastaan todella kuvaava nimihän sillä on! Hankkeen alussa tehty alkukartoituskysely on poikinut ideoita ja tavoiteita. Alkuvuosi kului siivillä ja nyt palaset tuntuvat loksahtelevan paikoilleen.

4H -yhdityksen Business Lab -konsepti ja yrittäjyyskoulutus, Vuosi yrittäjänä -ohjelma. Kun nämä viedään samaan tilaan yhdessä nuorten ja opiskelijoiden kanssa on pakko syntyä jotain hyvää!

Viestintää HAMK Talents:sta ja FaiRekrystä tullaan jatkamaan ja mukaan kerätään myös muiden oppilaitosten suoria rekrytointi- ja yhteydenottokanavia. Alkukartoituskyselystä nousi esiin yhtenä ongelmana epätietoisuus kehen olla yhteydessä ja mitä oppilaitokst voivat yrityksille tarjota.

Kansainväliset korkeakouluopiskelijat etsivät työharjoittelu-, opinnäyte- ja kesätyöpaikkoja. Onko sinun työyhteisösi valmis monikulttuurisuuteen? Tähänkin etsimme pilottiyrityksiä toimimaan hyvinä esimerkkeinä.

Ja sitten se imago. Miten yksi ELVI voi nostaa seudun positiivista imagoa? No yksin ei sitten millään. Teemme ELVIn kautta viestintää jo olemassa olevista palveluista, uusista koulutuksista, yrittäjien aamukahveista sekä kerromme verkoston tapahtumista. Ja toivomme, että tieto ei lisää tuskaa vaan tuo seudullemme uudenlaista osaamista ja avaa uusia mahdollisuuksia ja verkostoja.


Lue lisää ELVI-hankkeesta

 
 
 
 


Kaikki Koronasta

 
 
 
 
Suomen Yrittäjät ry on koonnut kattavan sivuston yrittäjille ja työnantajille. Sivustolta löydät tuoreimmat uutiset, neuvonnan ja palvelut yrittäjille.

Samalta sivustolta löydät myös #autapientä -kampanjan materiaalit ja linkin yrittäjien tukiryhmään pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yksinyrittäjille.

Kaikki koronasta -sivustolle pääset tästä linkistä.
 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/yrittajat-tyonantajan-koronaopas-kansi-585x300px-0.png
Voit ladata ilmaisen oppaan Suomen Yrittäjien verkkosivuilta
 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/yrittajat-yrittajyyden-puolesta-fin-nega498589771.png 
 
 
  
 
 
 

Seuraa meitä somessa ja pysy kuulolla

 
 
 
 Forssan yrittäjät -Facebook-tili Yrittäjien WhatsApp-rinki 
 
 Firssan yrittäjät -LinkedIn-tili ../client/yrittajat/userfiles/original/3-5.png 
 
 
 
Jos sinulla on vinkkejä tai uutisia tähän uutiskirjeeseen
niin voit lähettää ne suoraan meille osoitteeseen toimisto@forssanyrittajat.fi

Uutiskirjeen mahdollistaa ELVI-hanke
 
 
 
 ../client/yrittajat/userfiles/original/nimeton-suunnmalli-3.png 
 
 
 
  © Forssan Yrittäjät ry.
Osoitelähde: Forssan Yrittäjien rekisteri
Lähettäjä:
Koulukatu 13
30100 Forssa
Y-tunnus: 1576582-3
Peruuta tilaus »