Katso selaimessa »
 
 
 
 
 ../client/forssa/userfiles/original/hero.png 
 
 


NYT ON AIKA TUTUSTUA WAHREN-OPISTON KURSSITARJONTAAN!

Kurssit ovat jo selattavissa ilmoittautumissivulla! Sieltä voit jo selata, mitä kaikkea on tarjolla! Tutustu siellä myös ohjeet-sivustoon. Sieltä löytyy tietoa mm. siitä miten ilmoittaudut, sekä maksu- että peruutuskäytännöistä. Huom. jos käytät ePassia, kurssimaksu maksetaan ilmoittautuessasi kurssille.

Ilmoittautumaan pääset 16.6. klo 9.00 alkaen. Ilmoittautua voit samaan tapaan kuin ennenkin, netissä tai puhelimitse (03) 4141 5390. Puhelimitse virka-aikaan.

Huom! Ilmoittautuminen teatteritaiteen perusopetukseen on jo auki! Ryhmiä on kaikkiaan kahdeksan ja niihin voi ilmoittautua kaikki 7-18-vuotiaat teatterin tekemisestä innostuneet. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esite jaetaan koteihin elokuun puolivälissä mainosjakelun yhteydessä.Lämpimästi tervetuloa kursseille!
 
 
 
 ../client/forssa/userfiles/original/elli-kaikki-toimijat.png 
 
 Forssan uusi palvelualue Taide- ja koulutuskeskus Elli yhdistää Forssassa Wahren-opiston (kansalaisopisto: vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus), Lounais-Hämeen Musiikkiopiston (taiteen perusopetus), Forssan kuvataidekoulun (taiteen perusopetus) ja Forssan yhteislyseon (lukiokoulutus) tarjoamaan parasta mahdollista koulutusta yli oppilaitosten rajojen.

Wahren-opiston kannalta palvelualue tuo monenlaisia synergiaetuja, koska oppilaitokset pystyvät entistä paremmin käyttämään mm. yhteisiä tiloja ja välineitä.
 
 
 Kuvassa ForssaTV:n logo  

Tammelan 600-vuotisjuhlan kunniaksi ForssaTV:ssä katsottavissa jakso Hakkapeliitta-tapahtuman tunnelmista viime kesältä.

ForssaTV lomailee ja palaa uusin jaksoin elokuussa, mutta kaikki jo julkaistut jaksot ovat nähtävissä milloin vain myös kesällä osoitteessa www.forssatv.fi

 
 
 
 ../client/forssa/userfiles/original/forssa100.jpg 
 
 
 ../client/forssa/userfiles/original/rentouttavaa-kesaa-2023.png 
 
 UUTISKIRJE

Mikäli et halua jatkossa uutiskirjettämme, voit peruuttaa sen alla olevasta painikkeesta.
 
 
 
 
  © Forssan kaupunki
Osoitelähde: Forssan kaupungin yhteystietorekisteri
Lähettäjä:
Turuntie 18
30100 Forssa
puh. 03 41411
kirjaamo@forssa.fi
Y-tunnus: 0145626-1
Peruuta tilaus »