Katso selaimessa »
 
 
 
 
 
 
../client/forssa/userfiles/original/otsikkopalkin-kuva-pienennetty.jpg
 
 
 
 


forssan museon galleriassa
5.2. - 3.3.2019


Tiina Poutanen: Lähdesuojaotukset ja onnelliset ihmiset


Olen toista vuotta työstänyt Lähdesuoja -teoskokonaisuutta, se on piirros-, maalaus- ja veistososia sisältävä laaja ja muuntuva installaatio. Kokonaisuuteen kuuluu isokokoisia värihiilipiirroksia, joissa on lyöntimetalliheijastuksia, ja niiden eteen, ikään kuin jalkapuihin, suojaaviksi riveiksi jätepuun paloille maalattuja lähdesuojaotuksia. Pyrin käyttämään materiaaleja, jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

En tiedä miten pitkään jatkan Lähdesuojan parissa (vuoden, kaksi, kymmenen) tai miten työskentelyni muuntuu. Tiedän muutenkin vain vähän.

Lähdesuoja on monimerkityksellinen asia: se pitää sisällään niin todelliset lähteet ja niiden herkän ekosysteemin suojelun, arkaluontoisten tietojen lähdesuojan, sekä naiivisti, ne sisäiset tai ulkomaailmalliset lähteet, joista ideat ja näyt kumpuavat. Lähde kaipaa suojaa. Pidän yhteistyöskentelystä, siksi tuon esille myös joitain Onnellisten ihmisten (Poutanen&Pykäläinen) tilallisesti rakentuvia teoksia.

Asun Tampereella ja työskentelen Pälkäneen Luopioisissa. Siellä on hyvä maaperä.Avoinna
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Vapaa pääsy.

Taiteilija Tiina Poutanen on mukana Kehräämön Perhelauantaissa 23.2. koko perheen työpajan merkeissä Forssan museolla klo 11.30 - 13.30.
Tapahtuma on maksuton.
 
 
 
 
../client/forssa/userfiles/original/juliste-1.jpg
 
 
 
 


Kehräämön Perhelauantai
23.2. klo 10-14


Forssan museolla

klo 11.30 - 13.30
Taiteilija Tiina Poutasen työpaja Lähteen suojelijat - hahmoja ja haikuja. Luvassa on tekemistä sekä kuva- että sanataiteen parissa, sekä tutustumisa taiteilijan näyttelyyn museon galleriassa.

Aikamatka -tehtävärata. Kulje Forssan tarinan mukana ratkoen vihjeitä, askel askeleeta kohti nykypäivää. Radan voi suorittaa yhdessä koko perheen voimin.

Museossa avoimet ovet klo 10.00 - 14.00.


Forssan kaupunginkirjastolla

klo 11.00
Satutunti kirjaston satuhuoneessa. Satutäteinä toimivat Irma ja Marita.

Forssan kaupunginkirjasto avoinna klo 10.00 - 14.00Perhelauantain ohjelmatiedot päivittyvätForssan kaupungin tapahtumakelenteriin lähempänä tapahtumaa.


 
 
 
 ../client/forssa/userfiles/original/aulagalleria.jpg  

galleria on avoinna:

TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Vapaa pääsy.
Katso poikkeusaukiolot täältä.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  © Forssan kaupunki
Osoitelähde: Forssan kaupungin yhteystietorekisteri
Lähettäjä:
Turuntie 18
30100 Forssa
puh. 03 41411
kirjaamo@forssa.fi
Y-tunnus: 0145626-1
Peruuta tilaus »