Katso selaimessa »
 
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/kerttu.png
 
 

Kerttu, Juho ja Martta ovat saaneet muuttoluvan Jämerä taloonsa!

Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin.

Kertun menestys menneellä hiihtokaudella oli vaikuttava

Kerttu on päättyneen kauden menestyksekkäin hiihtäjä. Hän voitti kauden aikana kolme maailmancupin kisaa ja oli yhteensä kuusi kertaa palkintokorokkeella. Niskanen päätti kautensa 30km suomenmestaruuteen.

Jämerä onnittelee Kerttua ja tukijoukkoja menestyksestä! 💚

Seuraa Kertun ja Juhon unelmatalon valmistumista Instagramissa @villamurunen
 
 
../client/jamera/userfiles/original/kivitalolaskuri206220931.png
 
 

Kivitalorakentamisen trendit

Viime vuoden aikana Jämerän ylläpitämää kivitalolaskuria » on käytetty 4108 kertaa, eli keskimäärin yli 10 rakentajaa päivässä hyödyntää laskuriamme. Laskurin hintatietoja päivitetään aktiivisesti ja nopea analyysi laskentadatasta osoittaa rakennuskustannusten nousseen vain noin 1,2% vuoden takaiseen verrattuna. Kivitalotonttien hinnat ovat kuitenkin nousseet 6,1%. Kivitalon keskimääräinen kerrosala on pysynyt samana, noin 173 m².

Suosituimmat valinnat kivitalorakentamisessa ovat säilyneet samoina, kuten kaksikerroksisuus, kivirakenteinen yläpohja ja 400mm ulkoseinävahvuus. Avaimet käteen -toimituksen suosio on laskenut hieman (-1,7%), ja maalämmön suosio on myös hieman vähentynyt (-4,2%). Kuitenkin lähes 60% valitsee edelleen maalämmön, jos se on mahdollista.

Tutustu kivitalolaskuriin »
Rakentaminen »
 
 
../client/jamera/userfiles/original/element-valiseinalaatta-2325410360.jpg
 
 

Huomio kivitalorakentajat - vielä hetki aikaa hyödyntää Jämerän kevätetu

Jämerä tarjoaa kevätetuna runkovalmiin talon tilaajille kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta.

Jämerä kivitalossa kevyet väliseinät muurataan mittatarkoista laatoista, ohutsaumamuurauksen ja valmiiden palkkien avulla. Kevytbetoni takaa paloturvallisuuden märkätiloissa, tulisijoissa ja niiden taustalla.

Älä jää paitsi tuhansien eurojen arvoisesta edusta!

Kampanja päättyy huhti-toukokuun vaihteessa (30.4.2024), joten toimi pian!

Kampanjat »
Rakentaminen »
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/jamera-lempaala-ulko-kuva1-final-kevyt1004208238.jpg
 
 

Lempäälän Asuntomessut 2026 – neljä yksilöllistä townhousea

Lempäälään Saikan asuinalueelle rakentuva kokonaisuus käsittää 4 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa, jotka suunnitellaan täysin yksilöllisten toiveittesi mukaan Jämerän Kivikoti -suunnittelupalvelussa. Olemme suunnitelleet jo suuntaa-antavat vaihtoehdot ja hinnoitelleet ne täysin muuttovalmiina toimituksena.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia oma tontti Hilman Ruusupolulta ja rakennuttaa siihen uniikki Jämerä Townhouse, joka räätälöidään täysin omien toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Rakentaminen on suunniteltu alkavaksi vuonna 2025.

Varmistathan mukanaolosi ja varaa tontti kevään 2024 aikana!

Tontit »
Lempäälän Asuntomessut »
 
 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/bulevardi-talo-f.png
 

Jämerä Townhouse -kohteessa vielä päätyasunto vapaana!

Puustellinmetsän asuntomessualueelle ”Tuusulan bulevardin” varrelle rakentuva yksityinen townhouse-asunto talo F odottaa sinua, joka arvostat tyylikästä ja huoletonta omakotiasumista.

Nyt sinulla on mahdollisuus rakennuttaa yksilöllinen Jämerä Townhouse, joka räätälöidään omien toiveiden mukaisesti Jämerän Kivikoti -suunnittelupalvelussa.

Ole nopea ja varaa pian »
 
 
 
 
  © Jämerä Kivitalot Oy
Osoitelähde: Jämerän asiakas- ja markkinointirekisteri
Lähettäjä:
Fallåker 1, 02740 Espoo, www.jamera.fi
Y-tunnus: 24775636
Haluan poistua postituslistalta »