Katso selaimessa »
 
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/havet-rst-kyltti-pieni1779867103.png
 
 

Asutko Jämerässä, oletko Originaali?

Jämerä täyttää 50 vuotta ja juhlan kunniaksi haluamme viettää sen yhdessä teidän, upeiden Jämerä -unelman omistajien kanssa!

Oletko sinä Jämerä Originaali, kuulutko heimoon?

Kerro meille Jämerästäsi:

1. Julkaise kuva Jämerä talostasi omaan Instagram tarinaasi. Instagram »
2. Kerro esimerkiksi, milloin Jämerä talosi on rakennettu, oletko itse ollut suunnittelemassa sitä tai kuinka pitkään olet asunut siinä. Voit myös tuoda esille muistojasi asumisesta Jämerä talossa ja minkälaisen unelman se sinun kohdallasi täytti.
3. Älä unohda merkata Instagram profiiliamme @jamera.kivitalo sekä käyttää hashtagia #Jämerä50V, jotta voimme nimetä sinut Jämerä Originaaliksi ja julkaista tarinasi profiilissamme.

Palkitsemme sinut heimomerkillä, sillä kaikki Jämerä profiilissa julkaistujen tarinoiden tekijät saavat RST Original Jämerä -kyltin, jonka voi kiinnittää näkyvälle paikalle talossa.

Kiitos, että haluat olla osa aitoa heimoamme!

Kampanjat »
 
 
../client/jamera/userfiles/original/havet-logolla-pieni.png
 
 

Suunnittelun vaikutus kustannuksiin

Kevytbetonirakenteisen talon kokonaiskustannuksiin vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten perustustapa, rakennuksen muoto, arkkitehtuurin monimuotoisuus ja kerrosluku. Näitä seikkoja on syytä pohtia jo suunnitteluvaiheessa, sillä suurimmat päätökset talon kustannusten kannalta tehdään ennen rakennusluvan hakemista.

Vaikka kivitaloja pidetään usein kalliina näyttävän arkkitehtuurin vuoksi, Jämerä-talojen toteuttaminen voi olla yllättävänkin kustannustehokasta. Esimerkiksi muuntojoustavuuden ja tilojen tehokkaan käyttöasteen huomioiminen voi merkittävästi pienentää kokonaiskustannuksia.

Jämerän tarjoama Kivikoti -palvelu on asiakkaille kokonaisvaltainen ratkaisu suunnittelusta toteutukseen. Tämä palvelu takaa ammattitaitoisen ja huolellisen lähestymistavan jokaiseen rakentamisen vaiheeseen, vähentäen samalla asiakkaiden stressiä ja epävarmuutta, sekä varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaiden odotuksia sekä budjettia.

Tutustu Jämerän Kivikoti -palveluun »
 
 
../client/jamera/userfiles/original/vastuullisuus-ja-arvot-paivitetty.png
 
 

Kestävää kaupunkirakentamista: Jämerä sitoutuminen kivitalojen vastuullisuuteen

Kaupunkimaisen pientalorakentamisen kehittäminen on tärkeä askel kohti kestävää ja vastuullista rakennuskulttuuria. Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat nykyajan tarpeisiin ja edistävät kestävää yhdyskuntarakennetta. Tässä valossa haluamme esitellä jämerän lähestymistapamme kivitalojen vastuullisuuteen. Tiivis kaupunkimainen townhouse-arkkitehtuuri tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon perinteiselle omakotitalolle.

Näiden ominaisuuksien lisäksi townhouse-talot:
  • Vastaa kasvavaan kysyntään nykyaikaisessa asumisessa.
  • Edistää tehokasta maankäyttöä, joka on keskeistä kestävän yhdyskuntarakenteen kannalta.
  • Tarjoaa mahdollisuuden suosia vähähiilisiä ja uusiutuvan energiatuotannon ratkaisuja suunnittelu- ja toteutusvaiheessa.

Lue lisää Jämerän vastuullisuudesta ja arvoita »

 
 
 
 
 
  © Jämerä Kivitalot Oy
Osoitelähde: Jämerän asiakas- ja markkinointirekisteri
Lähettäjä:
Fallåker 1, 02740 Espoo, www.jamera.fi
Y-tunnus: 24775636
Haluan poistua postituslistalta »