Katso selaimessa »
 
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/lempaala-uutiskirje.png
 
 

Casa Onnenkivi rakentuu Lempäälän Asuntomessuille

Lempäälän Asuntomessuille rakentuva Casa Onnenkivi edustaa tulevaisuuden asumista, jossa yhdistyvät kestävät ratkaisut, yhteisöllisyys ja perheen tarpeet. Lauri ja Henna perheineen ovat innoissaan uudesta kodistaan ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

"Upeaa päästä rakentamaan kotiamme Lempäälään uudelle asuinalueelle. Olemme suunnitelleet kotimme tarpeidemme mukaiseksi. Ihastuimme paikkaan välittömästi, ja se täyttääkin kaikki toiveemme mm. ulkoilumaastojen, harrastusten, lasten koulujen sekä arjen palveluiden suhteen."

Lempäälä tarjoaa läheiset palvelut, panostaa varhaiskasvatukseen ja kehittää aktiivisesti asuinaluettaan yhdessä asukkaiden kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia oma tontti Hilman Ruusupolulta ja rakennuttaa siihen uniikki Jämerä Townhouse, joka räätälöidään täysin omien toiveittesi ja tarpeittesi mukaan!

Haluaisitko sinä rakentaa oman talosi Lempäälän Asuntomessualueelle 2026? Varaa tonttisi pian ja tee unelmistasi totta kestävässä ja yhteisöllisessä ympäristössä!

 
 
../client/jamera/userfiles/original/bauroc-saneerauskohde.png
 
 

Bauroc kevytbetoni: Erinomainen materiaali myös saneerauskohteisiin

Tiesitkö, että bauroc karkaistua kevytbetonia käytetään Jämerä-talojen rakentamisen lisäksi mm. erilaisissa saneerauskohteissa. Kevytbetoniharkot sopivat erinomaisesti korjausrakentamiseen niiden keveyden, helpon työstettävyyden, eristävyyden ja palo-ominaisuuksien vuoksi.

Kuvassa oleva Viron Viljandissa sijaitseva historiallinen kerrostalo peruskorjattiin asuintaloksi v.2020. Rakennuksen väliseinissä käytettiin bauroc ACOUSTIC-harkkoja (150 mm) ja ELEMENT-väliseinälaattoja (100 mm).

Lue lisää »
Bauroc.fi »
Rakentaminen »
 
 
../client/jamera/userfiles/original/etukansi-rajattu-png-pieni.png
 
 

Kivikoti -palvelu auttaa sinua suunnittelmaan unelmiesi talon, pitäen samalla kustannukset kurissa!

Talon suunnittelulla on merkittävä vaikutus rakennusprojektin kokonaiskustannuksiin. Eri suunnitelmilla sitoutetaan yli 80% kaikista kustannuksista, ja näihin päätöksiin ei voi myöhemmin juurikaan vaikuttaa kilpailuttamalla tai itse tekemällä. Siksi on tärkeää tehdä tarkat ja harkitut linjaukset jo luonnossuunnitteluvaiheessa.

Kivikoti -palvelumme avulla voit hallita rakentamisen kustannuksia ilman, että joudut tinkimään yksilöllisyydestä. Ammattitaitoiset arkkitehtimme ja suunnittelijamme varmistavat, että talosi suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, pitäen samalla kustannukset kurissa. Valitsemalla Kivikoti -palvelun varmistat, että rakentamisen jokainen vaihe on hyvin suunniteltu ja budjetoitu alusta alkaen.

Lataa uusi Jämerä Kivikoti -palvelun esite ja aloita kivikotisi suunnittelu jo tänään!

Lataa esite »
Kivikoti -palvelu »
 
 
../client/jamera/userfiles/original/3d-kuva-paivi-ilman-logoa.png
 
 

Tervetuloa Jämerä Kivitalon esittelyyn Espooseen 3.6.2024 klo. 17-19!

Esittelyssä yksi (1) kerroksinen Jämerä kivitalo. Tässä upeassa kohteessa yhdistyvät keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdeksi avaraksi ja yhtenäiseksi tilaksi. Kaikki huoneet sijaitsevat kätevästi yhdessä kerroksessa.

Taloesittelyssä mukana ovat Jämerän myyntiedustaja ja arkkitehti Päivi Merelä sekä Jenni Leinonen Noblessalta.

Toivomme ennakkoilmoittautumista: Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja: Jämerän myyntiedustaja, Päivi Merelä, puh. 050 303 6795, paivi.merela @ jamera.fi
 
 
../client/jamera/userfiles/original/original-jamera380537576.png
 
 

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon!

Kerro meille Jämerästäsi:

1. Julkaise kuva Jämerä talostasi omaan Instagram tarinaasi (www.instagram.com) tai lähetä se meille julkaistavaksi osoitteeseen myynti@jamera.fi
2. Kerro esimerkiksi, milloin Jämerä talosi on rakennettu, oletko itse ollut suunnittelemassa sitä tai kuinka pitkään olet asunut siinä. Voit myös tuoda esille muistojasi asumisesta Jämerä talossa ja minkälaisen unelman se sinun kohdallasi täytti
3. Älä unohda merkata Instagram profiiliamme @jamera.kivitalo sekä käyttää hashtagia #Jämerä50V, jotta voimme nimetä sinut Jämerä Originaaliksi ja julkaista tarinasi profiilissamme muiden nähtäväksi

Palkitsemme sinut Jämerä Origanal -kyltillä, jonka voi kiinnittää näkyvälle paikalle talossa.


Kiitos, että haluat olla osa aitoa Jämerä Originals -joukkoa!

Kampanjat »
 
 
 
 
 
  © Jämerä Kivitalot Oy
Osoitelähde: Jämerän asiakas- ja markkinointirekisteri
Lähettäjä:
Fallåker 1, 02740 Espoo, www.jamera.fi
Y-tunnus: 24775636
Haluan poistua postituslistalta »