Katso selaimessa »
 
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/jamera-etusivu-3-leimalla-artikkelikuva-pieni.png
 
 

Jämerän arkkitehtuuri on tunnustetusti Suomen parasta

- eniten voittoja Asuntomessujen Paras Talo -äänestyksissä

Jämerä Kivitalot Oy juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan. Yritys on ollut merkittävä pientalojen arkkitehtisuunnittelun edelläkävijä Suomessa, erityisesti kevytbetonin käytön ansiosta. Jämerän historia ulottuu vuoteen 1974, jolloin se osallistui ensimmäistä kertaa Asuntomessuille, missä se on sittemmin menestynyt toistuvasti, voittaen useita Paras Talo -äänestyksiä.

Jämerä pitää yhdessä omistamansa Forte -tuotemerkin kanssa Asuntomessujen Paras Talo -äänestyksen ensimmäistä sijaa kuudella äänestysvoitollaan vuosina 1982, 2009, 2014, 2016, 2022 ja 2023. Asuntomessut ovat Suomen suurin kesätapahtuma, jossa messukävijät äänestävät mielestään parhaasta talosta, ja Jämerä on ollut toistuvasti suosituimpien talojen joukossa. Jämerän suunnittelun monipuolisuus yhdistää modernit ja perinteiset ratkaisut, ja yritys oli ensimmäinen, joka sai Design From Finland -merkin.

Lue koko artikkeli Jämerän messumenestyksestä, arkkitehtisuunnittelun monipuolisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä »


Kuvassa vuoden 1982 Asuntomessujen messuvoittaja Kuitia, Forssa »

 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/jamera-original-kyltti-asennettuna.png
 
 

Jämerä Original -kyltti on merkki laadusta

Jämerä Originals tarkoittaa yhteisöä, jossa unelmia luodaan yhdessä, innostutaan muiden unelmista ja jaetaan omia muille.

Oletko sinä Jämerä Originaali, kuulutko joukkoon?

Kerro meille Jämerästäsi niin palkitsemme sinut Jämerä Original -kyltillä, jonka voit kiinnittää näkyvälle paikalle talossa.

1. Julkaise kuva Jämerä talostasi omaan Instagram tarinaasi (www.instagram.com) tai lähetä se meille julkaistavaksi osoitteeseen myynti@jamera.fi
2. Kerro esimerkiksi, milloin Jämerä talosi on rakennettu, oletko itse ollut suunnittelemassa sitä tai kuinka pitkään olet asunut siinä. Voit myös tuoda esille muistojasi asumisesta Jämerä talossa ja minkälaisen unelman se sinun kohdallasi täytti
3. Älä unohda merkata Instagram profiiliamme @jamera.kivitalo sekä käyttää hashtagia #Jämerä50V, jotta voimme nimetä sinut Jämerä Originaaliksi ja julkaista tarinasi profiilissamme muiden nähtäväksi

Kiitos, että haluat olla osa aitoa Jämerä Originals -joukkoa!

Jämerä Originals kampanja »
 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/dji-0580-kopio-leimalla-uutiskirjeeseen.jpg
 
 

Jämerä kivitalon esittely pidettiin 3.6. Espoossa

Maanantaina 3. kesäkuuta järjestetty talonäyttö Espoossa keräsi paikalle 24 Jämerä kivitaloista kiinnostunutta vierailijaa. Tilaisuuden tunnelma oli rento ja lämmin, mikä loi mukavan ilmapiirin tutustua talon ominaisuuksiin ja ratkaisuihin.

Talon toiminnallisuus ja pohjaratkaisut saivat rakennuttajilta kiitosta. Erityisesti talon sisäilma herätti positiivista huomiota, mikä korostaa Jämerä kivitalojen korkeaa laatua.

Rakennuttajat olivat myös erittäin tyytyväisiä keittiöön, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta kiitos kuuluu Nobleassalle ja Jenni Leinoselle. Keittiön toimivuus ja estetiikka keräsivät kehuja myös vierailijoilta.

Talonäytön yhteydessä tämäkin upea Jämerä kyltitettiin Jämerä Original -taloksi
 
 
../client/jamera/userfiles/original/3d-kuva-121304442228.png
 
 

Tervetuloa Jämerä kivitalon esittelyyn Helsinkiin 12.6.2024 klo 17-19

3MH+1TH, KHH/VH, 1VH, OH+RT+K, 2WC, KPH+SAUNA, VARASTO+AUTOKATOS

Tervetuloa tutustumaan kaksikerroksiseen Jämerä kivitaloon. Talon tyylikkään harmaan rappauksen sekä puuelementtien yhdistelmä henkivät LogRoc-tunnelmaa.Tämä ainutlaatuinen talo tarjoaa mukavuutta, luoden kodikkaan ympäristön sen kaikille asukkaille.

Taloesittelyssä ovat mukana Jämerän myyntiedustaja Heikki Rintala sekä arkkitehti Eero Korhonen.Toivomme ennakkoilmoittautumista: Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää tarkemmat osoitetiedot tulevasta talonäytöstä.

Talonäytöt »
 
 
 
 
 
  © Jämerä Kivitalot Oy
Osoitelähde: Jämerän asiakas- ja markkinointirekisteri
Lähettäjä:
Fallåker 1, 02740 Espoo, www.jamera.fi
Y-tunnus: 24775636
Haluan poistua postituslistalta »