Katso selaimessa »
 
 
 
 
  
 
../client/jamera/userfiles/original/townhouse-tyomaakuva1281063991.png
 
 

Jämerä työmaat käyvät nyt tohinalla, mutta syksyyn ehtii vielä varaamaan aloituksia

Kesä on perinteisesti pientalorakentamisen vilkkainta aikaa, ja tänäkin vuonna rakentaminen käy työmaillamme kiivaana. Vaikka monet rakennusprojektit etenevätkin nyt täydellä vauhdilla, haluamme muistuttaa, että meilläkin on edelleen vapaata asennuskapasiteettia syksyn toimituksiin. Jos siis haaveilet omasta kivitalosta, syksy on erinomainen aika aloittaa projekti, sillä talon saa mukavasti seuraavaksi kesäksi sisätiloiltaan muuttovalmiuteen ja pääsee tekemään ulkorappaukset parhaassa kelissä.

Jämerä Kivitalot tarjoaa laadukkaita, kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua joka vaiheessa suunnittelusta toteutukseen. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja varmistaa oma toimitusaikasi syksylle! Rakennetaan yhdessä unelmiesi kivitalo.

Rakentaminen »


 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/kivikoti-villa-havet-logolla-valk-pieni2.png
 
 

Onko sinulla jo tontti? Kesällä on hyvä aloittaa Kivikotisi suunnittelu Jämerän kanssa

Nyt on täydellinen aika aloittaa unelmakotisi suunnittelu Jämerän Kivikoti -palvelun avulla. Kivikoti -palvelu tarjoaa sinulle yksilöllisesti suunnitellun kivitalon, eikä siitä tarvitse erikseen maksaa mitään. Jämerä verkoston kokeneet ammattilaiset takaavat, että talosi suunnitelmat vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Kivikoti -palvelussa saat arkkitehdin, rakennesuunnittelijan, LVIS-suunnittelijan, valaistussuunnittelijan, keittiösuunnittelijan sekä kylpyhuonesuunnittelijan luonnossuunnitelmat. Lisäksi voit tilata ulkopuolisen asiantuntijan kustannusarvion tai erikoissuunnitelmia tarpeen mukaan. Kaikki suunnitelmat jalostetaan rakennuslupa- ja toteutussuunnitelmiksi, mahdollistaen talotoimituksen jopa muuttovalmiina.

Varaa aika arkkitehtitapaamiseen nyt ja aloita unelmakotisi suunnittelu kesän aikana.

Varaa aika arkkitehtitapaamiseen »
Lue lisää Kivikoti -palvelusta »
 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/jamera-townhouse.png
 
 

Uusia unelmia Lempäälän Asuntomessuilla

Lempäälän Asuntomessuille 2026 rakentuva Casa Onnenkivi on tulevaisuuden asumista edustava koti, joka yhdistää kestävät ratkaisut ja perheen tarpeet. Lauri ja Henna ovat innoissaan uudesta kodistaan ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. "Upeaa päästä rakentamaan kotiamme Lempäälään. Paikka täyttää kaikki toiveemme ulkoilumaastoista lasten kouluihin," Lauri kertoo.

Nyt myös sinulla on tilaisuus hankkia tontti Hilman Ruusupolulta ja rakentaa siihen uniikki Jämerä Townhouse. Räätälöidyt ratkaisut ja asiantunteva suunnittelu varmistavat, että kotisi vastaa toiveitasi. Lempäälä tarjoaa erinomaiset palvelut, upeat ulkoilumaastot ja yhteisöllisen ympäristön, jossa perheesi viihtyy.

Haluaisitko sinä rakentaa oman talosi Lempäälän Asuntomessualueelle 2026 ydessä Jämerän kanssa? Varaa tonttisi pian ja tee unelmistasi totta kestävässä ja yhteisöllisessä ympäristössä!
 
 
 
../client/jamera/userfiles/original/movein-tuusulan-tyomaa-logolla1308018234.png
 
 

9 uutta Jämerä Townhousea lähti nousemaan Tuusulassa

Tuusulan Rykmentinpuistossa käynnistyi 2-vaihe Jämerän Townhouse -aluerakentamisessa, kun aikaisemman 12 talon kokonaisuus saa jatkoa 9 uudesta Townhousesta. Talot myydään yhtiömuotoisena ja ne ovat kaikki 2-kerroksisia, vähintään 3 makuuhuoneen aitoja täyskivi-Townhouseja n. 500t€ hintaluokassa. Ensimmäisiin taloihin muutetaan keväällä 2025. Kaikkiin sisäpintoihin ja kalusteisiin saa ostaja vaikuttaa, joten kodista saa yksilöllisen.

Valitse omasi »
 
 
 
 
  © Jämerä Kivitalot Oy
Osoitelähde: Jämerän asiakas- ja markkinointirekisteri
Lähettäjä:
Fallåker 1, 02740 Espoo, www.jamera.fi
Y-tunnus: 24775636
Haluan poistua postituslistalta »